A kicsiktől kezdve az idősebb korosztályig, a keresztelőtől kezdődően, az elsőáldozáson és szalagavatón át az esküvőig, és az élet minden fontosabb alkalmakor számíthatnak ránk a családok, ha a különleges eseményeken méltó módon szeretnének megjelenni. Az örömteli és megható pillanatok mellett, a vidám és játékos eseményekre csodás és egyedi, minőségi jelmezekkel készülünk már a bölcsis kortól, mindenki számára. 21 éve visszatérő vevőink bizonyítják, hogy nálunk mindent megtalálnak, bármilyen jeles életeseményről is legyen szó.

Szalonunk családi vállalkozásként működik. Az Esküvői Ruhaszalon- Szabóság és a Jelmezkölcsönző bár különböző cím alatt, de hatékonyan és rugalmasan együttműködve üzemel. Testvérekként egymást kiegészítve és segítve a hozzánk betérő vásárlók, kölcsönzők számára mindig tudunk megoldást találni ruhakérdésben. Az összehangolt munka érdekében arra kérünk mindenkit, előzetes bejelentkezéssel segítse munkánkat!

Figyelem! Az esküvői ruhaszalon és a szabóság elérhetősége (címe, telefonszáma, nyitvatartása) eltérő a jelmezkölcsönző elérhetőségétől!

A vállalkozást 1996-ban közösen hoztuk létre, és azóta is együtt igyekszünk kielégíteni mindazok igényeit, akik megtisztelnek bennünket bizalmukkal. Aki járt már nálunk, jól tudja, hogy üzleteink kínálata nagyon színes és sokrétű, de aki esetleg nem találná meg meglévő készletünkben a hőn áhított ruhát, egyedi elképzelése, igénye van, amit profi, megbízható szakemberrel elkészíttetne és meg is vásárolna, a szalon varrodája a legjobb megoldás. Hogy miért? Mert legfőbb jellemzőink:

KREATIVITÁS – MEGBÍZHATÓSÁG – PONTOSSÁG – MEGFIZETHETŐ ÁRAK – 5LETESSÉG

Elérhető árakkal, udvarias kiszolgálással Mindenkit szeretettel várunk üzleteinkben, hogy segítségükre legyünk ötleteinkkel, tehetségünkkel, tapasztalatunkkal.
Amennyiben a honlapunkon látott ruhák felkeltették érdeklődésüket, bővebb választékunkat tekintsék meg szalonunkban. Bejelentkezéshez hívja az alábbi telefonszámok egyikét.

Simon Éva
Szabóság- varroda

06/70/2900313

Fullérné Simon Erika
Esküvői, Alkalmi Ruhaszalon, Jelmezkölcsönző

06/30/3038006