Halász Éva

2012 egy fontos és meghatározó év az életemben, útjára indítottam a HALASZEVA Collectiont, ami mára Magyarország vezető esküvői brandje lett.
Szerencsés vagyok, egy csodás kisvárosban születtem és nőttem fel, ami Hévíz.
Az iskoláim miatt nagyon fiatalon elkerültem innen, de az emlékképek megmaradtak, mindig szerettem hazajárni.
Az Orlando Collection tervezőjeként lettem sikeres, csodás tervezői évek, fantasztikus időszak volt számomra az a 18 év amit ennek a brandnek a tervezésével töltöttem. Ezek alatt az évek alatt tanúltam meg a legtöbb dolgot a szakmámról, az esküvők világáról. Egy idő után viszont szerettem volna kicsit mást és másképp csinálni, így megalkottam a HALASZEVA Collectiont.
HALASZEVA menyasszonyi ruháinak legfőbb jellemzője a női testet hangsúlyozó szabásvonalak, az izgalmas dekoltázsok, amelyek kacérak ugyan, de mindig takarnak mindent. Menyasszonyaim mind-mind a saját értékeikkel tisztában levő hölgyek, akik szeretnének a nagy napon egy kicsit különlegesebbek, egyedibbek lenni.
Megtisztelő volt számomra, amikor a hévízi ruhaszalon tulajdonosai megkerestek, hogy szeretnék a ruháimat forgalmazni a szülővárosomban, ez mindig is álmom volt, mindig is szerettem volna, ha itt is elérhetőek lennének a ruháim.
Egy kis “capsula kollekció” állandóan megtalálható az 5-let Ruhaszalonban, aminek a kínálatát folyamatosan bővítjük, szeretném, ha egyre többen viselhetnék a környéken is a menyasszonyi ruháimat.
Az élet különös ajándéka, hogy a mi üzleti találkozásunk, egy barátság kezdete is lett, hiszen a szalon tulajdonosaiban és családjaikban új barátokra is találtam, Hévíz ma már nem csak a szülővárosom, hanem újra az otthonom is.