Jelmezbe bújni kisgyermek kortól egészen időskorig egyformán izgalmas, varázslatos érzés. Egy kis időre kizökken az ember a valóságból, és belebújhat egy hőn áhított figura bőrébe. Ilyenkor bárki és bármi lehetünk!

Minden méretben és alkalomra, korosztálytól függetlenül, egyéni és csoportos jelmezeket és kiegészítőket kínálunk farsangi bálokra, utcai fesztiválokra, és tematikus rendezvényekre egész évben. A korhű kosztümöktől kezdve, a népszerű mesefigurákon át a retro slágerekig bőséges választékot talál Kisfaludy utcai üzletünkben! Főként saját készítésű, több mint 20 éve folyamatosan bővülő készlettel várjuk vendégeinket.
A jelmezek készítésénél nagy hangsúlyt fektettünk az anyagok minőségére, a kényelmes viselhetőségre.
Az oldalon található jelmezek csak kedvcsinálók ahhoz, hogy személyesen is ellátogasson hozzánk, ahol meggyőződhet bőséges választékunkról. Ha nincs 5lete, bízza magát az 5-LET-re!

Kölcsönzési feltételek:
A ruhák üzletünkben személyesen megtekinthetők, felpróbálhatók, és adott időpontra lefoglalhatók. A foglaló díja a teljes kölcsönzési díj 50%-a. Amennyiben a kölcsönzésre bármilyen oknál fogva nem kerül sor, úgy a foglalási díjat nem áll módunkban visszaadni. A foglaló csak egy adott időpontra szól, időpontváltozás esetén a lefoglalt árut nem tudjuk garantálni.
A kölcsönzéshez személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatása szükséges.

Kölcsönzési díj:
Gyerek: 3.000-7.000 Ft
Felnőtt: 4.000-15.000 Ft
A bérleti ár tartalmazza a tisztítás költségét.

Cím: Hévíz, Kisfaludy u. 76.

Nyitvatartás:
2018. január 15-től február végéig:
Hétfő, szerda: 10-12, 13-18 óráig
Kedd de. zárva, du: 14-17 óráig
Csütörtök, péntek: 10-12, 13-18 óráig
Szombaton: 9-12 óráig

Telszám: 06/30/3038006
Email: info@5letruhaszalon.hu