Egyes alkalmakkor az elegancia, a megfelelő dress code használata alapvető. Egy alkalmi ruhával kimutathatjuk tiszteletünket és szavak nélkül is kifejezésre juttathatjuk, hogy bizonyos személy vagy esemény milyen fontos számunkra. Ilyenkor végre alkalmunk nyílik viselni olyan ruhákat, amelyekre ritkán van csak lehetőség, kiteljesedhet női énünk, királynőként ragyoghatunk különleges darabjainkban.
S mivel ezek az alkalmak viszonylag ritkán következnek be (jó esetben évenként 1-2 esetben), nem is érdemes feltétlenül minden egyes bálra, vagy más jeles eseményre új ruhát venni. Szalonunkban nagy választékban kínálunk alkalmi- és estélyi ruhákat, eladásra és kölcsönzésre egyaránt. A készletünk nagyobb része egyedi darab, saját varrodánkban készül és méretre alakítva kerül kölcsönzésre. A ruhákhoz kiegészítők (boleró, stóla, alkalmi táska, kesztyű, ékszer) is bérelhetők.

Alkalmi ruhák bérleti díja: 5.000 – 25.000 Ft

Bővebb információért forduljon hozzánk bizalommal személyesen vagy írjon emailt, de telefonon is szívesen adunk felvilágosítást.

Cím: Hévíz, Vörösmarty u. 56.
Telszám: 06/30/3038006, 06/70/2900313
Email: info@5letruhaszalon.hu
Nyitvatart. idő: lásd Esküvői Ruhaszalon