Szalagavatóra, keringőhöz fehér, krém és színes ruháinkat ajánljuk 10.000-25.000 Ft bérleti áron. A ruhákhoz kesztyű, ékszer, cipő ingyen választható.

Ebből az árból ruhánként 10% kedvezményt adunk, ha egy osztályból minimum 5 lány bérel keringőruhát ugyanarra az időpontra. Szeretnénk felhívni a figyelmet koktélruháinkra, báli ruháinkra, melyekre az előbb említett kedvezmények ugyanúgy vonatkoznak.

Fiúk részére szalagavatóra, BALLAGÁSRA kitűnő minőségű, divatos, 2-3 részes öltönyök rendelhetők (minimum 5 főtől) 27.900 Ft-tól.
(Ezek az árak konfekcióméretre vonatkoznak. Amennyiben egyedi méretre kell készíteni az öltönyt, plusz költséget számolunk fel. Kivéve nadrág szár felhajtása.)
A mintakollekció az üzletünkben megtekinthető vagy kérésre (előzetes időpont egyeztetés után) az iskolákba is kimegyünk.

Mivel ilyenkor hirtelen megnövekszik a rendelések száma és a cég kapacitása véges, arra kérjük az osztályfőnököket, diákokat ,hogy öltönyigényüket LEGKÉSŐBB szeptember végéig jelezzék felénk, mert utána már nincs lehetőség rendelése. Jelenlegi készletünk pedig korlátozott.

Az öltönyök esetében a nagyon kedvező ár miatt a diákkedvezményt és a csoportos kedvezményt nem tudjuk megadni. Amennyiben nem ragaszkodnak a vásárláshoz, mert úgy gondolják nem tudják kihasználni, lehetőség van öltönybérlésre.
Diákok részére, kétrészes öltönyök bérelhetők (anyagtól, fazontól függően) méretre alakítással, tisztítással együtt: 10.000 – 15.000 Ft-ért.